tirsdag 20. mars 2012

Sol ute sol inne sol i hjerte sol i sinnet :D

Sitter no oppe hos dei andre arbeidarane og har ein pause gjennom dagen, før det er tilbake igjen for å ta kyrne inn og slike ting! Postkorta er snart i posten, endelig, mangle berre nokre frimerke! :D utenom det har det vore nåken kule dagar her, har fått reist rundt ein del og sett..

Der me hadde ein tur rundt Catlins som er nede med kysten heilt sør.. der såg me pingvinar og sjøløver ! :D Så hadde me og nokre dagar i Dunedin, der dei hadde eit gamalt slott som var stilig å gå rundt å kikke i. Det var bygd der rundt 1880 noko, og står der framleis. Men no er det berre ein turist attraksjon. Som så mykje anna her nede.. Men det er utruleg mykje flott å sjå også! :) De skal til og med få ein liten fortelling her etter på !

Det er ein nydeleg dag i Mars, og slik skal det fortsetja å vera. Einaste problemet idag er at Alex klarte å kutta seg sjølv i foten. Han skulle spissa ein hovkniv også knakk den og fauk inn i låret hans! Ikkje bra! men me lære at ein ikkje skal leika med hovknivar. Ellers er det ca ein mnd, til eg reiser frå jobben for å reisa rundt i New Zealand og kikke rundt. Noko som kjem til å bli spennande ! Då er det opp for å besøka gamle venner og slikt :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar