lørdag 12. november 2011

Da var me framme!!! :D

Reiste fra Etne seint paa kvelden den 9, var saa innom Oslo, til Copenhagen, fra der til Dubai, som me blei litt heile natta og sov paa smaa benker. Saa var det fraa Dubai til Bangkok, der maatte me av flyet og springa gjennom heile flyplassen, for aa komma seg gjennom sikkerhetskontroll og opp til den same gaten som me gjekk ut av og inn paa samma flyet igjen! :P

Fraa Bangkok reiste me til Sydney, det var ein lang flytur og gjekk mykje i filmar og tvseriar. Men var og stilig aa sjaa ut av vindaugaet, for rett utforbi var det fleire lyn som dansa gjennom skyene. Og inne i flyet var det stille og romanstisk, oppe i taket hadde dei stilig smaa lys som saag ut som stjerner der dei var. Heilt ubeskriveleg. Utenom det saa kom eg i kontakt med andre folk som skulle same vegen som meg, for dei andre nordmennene forlot eg i Dubai :P Dei skulle paa eit anna fly.

Saa fraa sydney til Christhchurch og gjennom tollen der, alt gjekk utruleg nok fint! slapp botar og maatte ikkje kasta noko. Saa reiste me med eit lite flyselskap fraa Christchurch til Invercargill! Det var kalla New Zealand air og der delte dei ut godteri, og var veldig sjarmerande lite flyselskap! Blei saa moett av ei utruleg koslige dama ( Collette) og ungen hennar Zoe (som e bare litt yngre enn Ragnhild). Der me hadde mange kjekke samtalar om gardsbruk, jakt, norsk og new zealands skikk..

Utenom det saa e eg utruleg troeytt og springe til sengs naa! Saa faar me sjaa kva morgondagen bringe! :D

3 kommentarer:

  1. Så godt at du er komen fram, Lillian! Blir spennade å lesa om arbeidet og alt der! Eg har lagt link til bloggen din på it`slearning English for 7. klasse så dei som vil kan lesa om deg på NewZealand.
    Klem frå Marta

    SvarSlett
  2. Godtaa sjaa at du er kommet vel fram.Er det varmt. Det er vel mykje kaktusar og apekatter der....... Helsing fra Nedstrand GV

    SvarSlett
  3. hadde ein veldig varm dag idag, sola steikte på himmelen og det var heilt nydelig! :) Ikkje så mykje apekattar her GV dei blei igjen på nedstrand ;)

    Og Marta, dersom De vil så snakka eg litt med Collette ang. brevskriving og ho var veldig oppe for det ;)

    SvarSlett